Регион

Свиленградчанка в конкурс на Международния олимпийски комитет

Христина АтанасоваСвиленградчанката Христина Анастасова е сред одобрените участници в конкурс за проект на медали на Международния олимпийски комитет.

МОК дава шанс на любителите на спорта да влязат в историята на олимпийското движение, като направят дизайна на медалите за Младежките олимпийски игри, които ще се проведат в Сингапур от 14 до 26 август 2010 година.  В конкурса участват хора от цял свят. Победителят ще бъде награден при откриването на игрите. 

Одобрените предложения са включени в галерия. До 22 януари 2010 година всеки може да упражни своя глас в интернет за медала, който най-много им харесва. На финала се конкурират 108 проекта. В момента Христина Анастасова, която е старши експерт „Информационно обслужване“ в община Свиленград, е между 7 и 9 място в зависимост от активността на гласуването.

Медалът Само двама са българите излезли толкова напред в гласуването. Едната от тях е Христина, която по образование е специалист по информационни технологии, уеб и графичен дизайн. Тя е автор и на дизайна и на програмния код на сайта на община Свиленград. 

След приключване на гласуването, измежду първите десет медала с най-много събрани гласове жури от МОК ще определи победителя. Името му ще стане ясно на 31 януари 2010 година.

Можете  да подкрепите Христина Анастасова на този адрес: http://www.medaldesigncompetition.com/Contents/En/DesignDetails.aspx?d=20.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.01.2010 21:15 21:15

Хубаво, че сте написали статия за Христина … тя е страхотен професионалист и човек , но да бяхте и написали името правилно …. 🙁

Back to top button