Регион

Откриха 148 000 маски в камион с дрехи и обувки на границата

148 000 недекларирани защитни маски са открити в камион със спортни дрехи, чанти и обувки на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Товарният автомобил с чуждестранна регистрация, управляван от български гражданин, е пътувал от Турция за Словакия. При извършената щателна проверка митничарите открили недекларирани 31 кашона с маските за лице във фабрични опаковки.

При проверката е установено още, че камионът превозва и 9 254 декларирани спортни облекла, чанти, обувки и артикули с обозначения на световноизвестни търговски марки. Те са задържани по съмнения за нарушени права върху интелектуалната собственост.

Контрабандните маски са иззети. Срещу шофьора на автомобила с инициали E. M. e съставен акт за нарушение на Закона за митниците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
dinko
dinko
13.04.2020 10:37 10:37

V Severna Koreia vednaga gi razstrelvat do parvata kanavka nishto ne kazvat za korona virus tam

Back to top button