Регион

Започнаха кражбите на агнета преди Великден

И тази година преди Великден започнаха кражби на агнета в Хасковска област.

От полицията съобщават за задигнати 5 агнета. Те са собственост на 51-годишен мъж от харманлийското село Славяново. Крадците се издирват.

От два трактора на 65-годишен мъж от Любимец пък са били източени 90 литра дизелово гориво. По-късно е задържан и извършителят – 54-годишен мъж от Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.04.2020 18:21 18:21

TREPETE BUKLUCITE KRADCI

55 36
55 36
14.04.2020 0:54 0:54

Продавст агнета тегло живо въреи по 6/7 лева, ако не не крадете. Някои нолни ги отглеждат за да не мислят за децста ди извън бът. Зе, за утеха. Ако го открадне някой беден да му прости, но един блиьък отглеждаха едмо и оставил го отвън, и той има вина, полегнал за малко и като излезнал пастир с неговите скрил се и изчакал но животното не искаюо да влезе, извикал и си отишъл при стопанина. Докато да се обади щеше да го заколи, на мвр, а богат, бензиностанции гаражи от 30 години сина му е в чужбина и след това навсякъде отрича че те са го били открали. Наглост на болен човек но да хора на бойкп и доган. Милост, а вярващи. Алчността е болест и от тях алчните сме заключени по домовете си и кой има от дпс и герб гръб работа ги защитава. На запад нищо общо няюа, от 30 и преди ни са същите нкпгербдпсфоноднижидс. Жалко за младите. На запад са мнохо по фобте от родината. Там се явяваш на конкурс и никой не те пита за родители, а дпс се женете ходете и ги назначийа оъ други градове в банки, общини мвр, пожарна, митнижи. Само техни йора и както казва един младеж от герб минаваме към Путин, а нали е анти боби. ПопулистЍ

Гост
Гост
14.04.2020 0:59 0:59

Весели празници!

Back to top button