Хасково

Линейка се удари в ограда на метри от болницата в Хасково

Линейка е катастрофирала на булевард „Съединение“ на метри от областната болница в Хасково рано тази сутрин, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Инцидентът е станал малко след като екипът на спешния автомобил тръгнал на дежурство в Маджарово. В района на Птицекомбината на шофьора му станало лошо и се върнал обратно в Хасково. Малко преди да завие към болницата той отново се почувствал зле и изгубил съзнание.

Катастрофа с линейка

Колата се е ударила в заграждението на булеварда вдясно като е закачила леко и дърво и след това се е завъртяла към другата страна на платното.

В линейката освен шофьора е пътувал и лекар, който не пострадал, уточниха пред Haskovo.info от полицията. Шофьорът е откаран за преглед. Той е приет в болницата за наблюдение.

Движението в едното платно на булевард „Съединение“ беше спряно.

 ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.04.2020 12:03 12:03

А този лекар за къв к….р е та не е извикал друга линейка още до птицекомбината да откарат човека а после друг да прибере линейката???ВИНОВЕН за инцидента е малоумния лекар!!

Санитар
Санитар
14.04.2020 13:19 13:19

Лекарят всъщност е фелшер.

Някой
Някой
14.04.2020 13:35 13:35

Дрегер тест и снимка/видео от резултата 👌

Back to top button