Хасково

4 откраднати акумулатора за денонощие в Хасково

Задигнат акумулатор от ВАЗПет кражби на вещи и части от автомобили са станали през изминалото денонощие. Четири от тях са в Хасково. От паркирани в ж.к. „Орфей“ леки коли с марка ВАЗ са откраднати акумулаторите им

В Димитровград чрез счупване на стъкло на предна лява врата е проникнато във „Фолксваген Голф“ на улица „Ем. Станев“ и е извършена кражба на CD. По случаите са образувани досъдебни производства.

Взломна кражба в пункт за изкупуване на черни и цветни метали в Любимец е станала между 8 и 10 януари. Неизвестно лице е проникнало в пункта след като е счупило прозорец на постройката и е откраднало електрожен и две алуминиеви джанти.

По същото време в Свиленград е счупено задно панорамно стъкло на „Мерцедес“, паркиран на булевард „България“. От колата няма установени липси.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button