Хасково

Зеленчуковите пазари в Хасково и Димитровград остават отворени по Великден

Зеленчуковите пазари в Хасково и Димитровград ще останат да работят по Великденските празници, съобщиха от двете общини.

Уточнението идва от факта, че днес здравният министър Кирил Ананиев издаде нова заповед, в която се казва, че кооперативните пазари и цветните борси ще бъдат затворени единствено в периода от 17 до 19 април, включително.

В този период на пазарите в Хасково и Димитровград ще се продават само български плодове и зеленчуци, както и разсад. Управителят на хасковския пазар Георги Георгиев обясни пред Haskovo.info, че от 17 до 19 април от масите ще бъдат свалени цитрусовите плодове и някои други, като след това те отново ще се продават. На пазара се следи всички хора да са с предпазни маски и да са на разстояние един от друг.

Кметът на Димитровград Иво Димов каза, че и на зеленчуковия пазар в града са взети всички мерки за биосигурност. Влизането става само от южния край, а излизането от тържището – от северния.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ХС
ХС
15.04.2020 20:11 20:11

Герберастката кретения край няма.

Back to top button