Хасково

Хасковлии заявяват патронажна грижа на горещите телефони на общината

Хасковлии, които искат да се възползват от мобилните услуги на Патронажната грижа за възрастни и хора с увреждания, могат да го сторят на горещите телефони: 0884 619 636 и 0884 156 635, съобщават от общината.

Haskovo.info припомня, че заради извънредното положение общината разширява патронажната грижа. Допълнително ще бъдат обхванати 297 потребители. Те ще получават услугите – доставка на храна, покупка на лекарства, плащане на битови сметки и придвижване на административни услуги. Това става със средства на потребителите.

От услугата могат да се възползват пълнолетни, включително с увреждания, възрастни в риск, поставени под карантина от здравните власти. За предоставяне на услугите до домовете ще се грижи екип от социални асистенти, шофьори и диспечер, за които са осигурени лични предпазни средства и дезинфекциращи препарати.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button