Регион

Близо 22 000 лв. вече са дарени за болницата в Димитровград

21 910 лв. вече са събрани по банковата сметка за МБАЛ „Св. Екатерина“, съобщават от община Димитровград. Парите са основно за апаратура.

Новите дарители са Жельо Вълев Желев – 50 лв., Олга Дечева Христова – 100 лв. и Димитър Христов Караиванов – 2 000 лв. От кметството благодарят на всички за подкрепата.

441 са вече раздадените дезинфектанти на домоуправителите на многофамилните жилищни сгради за обработка на общите части. Това са туби от по 5 л. „Тризон“ и „Натриев хипохлорид“.

Община Димитровград подпомага хората, изпаднали в нужда с доставка на стоки от първа необходимост и лекарства. Това става с помощта на общински служители и доброволци. От кметството призовават да не се предприемат лични дарителски акции, с оглед сигурността на дарителите и на тези, на които се дарява. Телефоните за контакт с общината са: 0889 335 579, 0391 68273.

Към момента 113 са хората под домашна карантина в община Димитровград.

Сметката, на която може да се правят даренията е:

Юробанк България АД

BG03BPBI79263165363501

BPBIBGSF

Община Димитровград

Основание за плащане: ДАРЕНИЕ ЗА БОРБА С КОРОНАВИРУС

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button