Хасково

86 нуждаещи се вече заявиха доставка на храна и лекарства в Хасково

86 са обажданията на Горещите телефони в община Хасково от стартирането им до днес, съобщават от кметстовто.

Последното обаждане е от тази сутрин за доставка на лекарства на възрастен човек. Заявката е изпълнена от екипите на общината.

Горещите телефони са 0884 619 636 и 0884 156 635. На тях се приемат само поръчки за доставка на лекарства и хранителни продукти от първа необходимост от граждани поставени под карантина, които нямат близки, които да ги обслужват, от социално слаби, самотно живеещи възрастни хора, които имат необходимост от подкрепа.

При доставките служителите на общината спазват всички потивоепидемични мерки за лична и обществена защита. Услугата до врата се извършва единствено от служители на община Хасково, за да се избегнат всякакви опити за злоупотреби и измами от страна на недобросъвестни граждани. Покупките се извършват със средства на гражданите, поискали доставката.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button