Хасковски гимнастички отговарят на 5 въпроса за „Златна роза“

Спорт

Три грации от хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с председател Яна Михайлова вече се включиха в инициатива на федерацията.

Тя се казва Лексикон и в нея състезателки от всички български клубове отговарят на 5 въпроса за спортно-техническите нива в художествената гимнастика „Златна роза“. Досега от „Аида“ участваха талантливите Роси Петрова на 11 г. и 10-годишните Василена Петрова и Наталия Митева. Въпросите са: С какво Нивата са по-различни от състезанията?, Кое е по-трудно, Нивата или на състезание?, Кое ви бе най-забавно от задачите на Нивата и от разучаване на упражненията?, Коя ви е любимата гимнастичка? и Как Нивата ще ви помогнат да станете по-добра от нея?

От хасковския клуб съобщиха за Haskovo.info, че всички са добре и очакват с нетърпение да се възобновят тренировките, които са спрени по време на извънредното положение. Надеждите на състезателките са това да стане по-скоро.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.