Хасково

16 нови положителни за COVID-19 в страната, 13 отрицателни проби в Хасковско

13 проби за коронавирус са изследвани днес от Хасковска област. Всички са дали отрицателен резултат, съобщават от областна администрация.

16 са новите случаи на коронавирус в страната към 17 часа, съобщават от здравното министерство. 8 са в област Видин, Кюстендил – 5, по 1 в Благоевград, Ямбол и Враца. Лабораториите продължават да работят.

1 097 са общо потвърдените случаи на COVID-19, в страната. 270 са настанени в болница, като 37 са в интензивни отделения. Заразените медици са 95.

Два са новите смъртни случаи. Днес в УМБАЛ „Александровска“ е починал 71-годишен мъж, който е страдал от остра бъбречна недостатъчност, исхемична болест на сърцето и двустранна пневмония. Пациентът е бил на апаратна вентилация. В УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ е починала жена на 85 г. Пациентката е страдала от хронична обструктивна белодробна болест и диабет, била е с пневмония.

Починалите лица, при които е установен COVID-19, са 52.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button