Хасково

Лека кола се блъсна в излизащ на пътя багер, шофьорът на колата се оказа пиян

Пътен инцидент с участието на общински багер и лек автомобил е станал тази сутрин на бул. „Илинден“ в Хасково.

Около 8 часа багерът на „Екопрогрес“ излизал от базата на предприятието, като отнел предимството на лек автомобил, който се движел по булеварда, обясниха за Haskovo.info от Пътна полиция.

От община Хасково уточниха, че шофьорът на багера видял колата и се опитал да се върне назад, но вече било късно. Следва удар на лекия автомобил в тежката машина.

Инцидентът е само с материални щети по леката кола. На място са били директорът на „Екопрогрес“ Щерю Щерев и заместник-кметът Динко Тенев. Багерът е в изправност и е продължил работа по обекти в града, допълниха пред Haskovo.info от община Хасково.

При теста с дрегер се оказало, че шофьорът на леката кола е употребил алкохол. Пробата е отчела над 0,5 промила, но под 1,2, което означава, че ще понесе административна санкция, уточниха от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Много сте зли!
Много сте зли!
24.04.2020 13:51 13:51

Пиян? Вие сериозно ли? Няма такова нещо. Я си оправете заглавието. Уважаван човек, отиващ на работа e. Вечерта е бил пил и заради това е отчело. Колко от вас пият всяка вечер, а?

Back to top button