Големи опашки на КПП-та в Хасково, 36 глобени за неносене на маски

Хасково

Големи опашки се образуваха и тази сутрин на контролно-пропускателния пункт на изхода на Хасково за Димитровград.

Около 10 часа колоната от автомобили достигна детелината на квартал „Орфей“. Опашка имаше и на входа. Полицаите проверяват и пътуващите в автобусите. Заради доста непопълнени декларации, всички бяха предупредени, че следващият път автобусът от Димитровград ще бъде върнат. Шофьорът пък получи указания да проверява декларациите на пътниците ощи при качване.

Опашки

Читатели на Haskovo.info сигнализирха за опашки и по други КПП-та на областния град. На вход откъм Кърджали се чака между 15 минути и половин час. Колона се образува и на изход. Част от колите бяха отклонявани за попълване на декларации, което допълнително забавяше преминаването.

Иначе, само вчера в Хасковска област са съставени още 36 акта за неносене на предпазни маски. Полицаите са проверили 319 души, поставени под домашна карантина. Не се съобщава за нарушители.

Опашки

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

2 коментара

  • На какво основание шофьора на автобуса ще проверява декларациите. В нея се съдъражт всички данни на едно лице – имена,ЕГН и адрес. Само оторизираните органи имат право на това.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.