Полицаи с мотори глобяват в Хасково, първият „изгорял“ е за говорене по телефона

Хасково

Пътни полицаи с мотоциклети от сутринта глобяват нарушители в Хасково.

Първият санкциониран беше шофьор на Фолксваген. Полицаите забелязали, че той говори по мобилния си телефон в движение. Колата беше спряна на булевард „България“ до Младежкия център.

КАТ

На водача беше съставен акт. Глобата за това нарушение е 50 лв. и отнемане на контролни точки.

Малко след това униформените забелязаха на кръстовището до зеленчуковия пазар возещ се на мотор, който беше без каска. Полицаите тръгнаха с моторите си и след този нарушител.

13 коментара

 • Дали ще санкционират мотористите, които бръмчат по всяко време на денонощието по ул. „Стара планина“ и пилят нервите на хората, които си стоят вкъщи? Трябва да има санкции и за скоростта и за шума.

  • Писването на глоби на обикновения чвяк не е борба с престъпността, каквато е главната задача на униформения чвяк!

  • На запад мили хора е забранено при шофиране да говориш по телефона. Следват глоби. 1/1

 • А господина, на който писаха акт за телефона е без маска! За това писаха ли му акт?

  • оФчи народ, носенето на маска е задължително на публично място, личното МПС не е такова!

 • На стадион младост вчера имаше едно 50-60 човека събрани на групи и лежащи по поляните. Нямам нищо против спорта напротив, но груповото събиране там беше извън контрол

 • Тошко, автоконтрольорче шибано, пак си жаден за служба, пак се прайш на мъж с мотора, заяждаш се за най малкото нещо. Доста хора са ти набрали, така че внимавай, щото и униформата няма да те опази един и ще си изядеш боя!

 • Нека има такива проверки, само че ръководството на полицията да купи мото екипи на тия момчета. С тия в момента едно падане и….

 • Айде по полека със изказванията за мотористите. С какво нарушават закона като минават по Стара Планина и по Раковска? Да прелитат ли? Следващият път като толкова сте куражлии излезте и ги спрете. Всичкото цъфнало и вързало вие за моторите сте се хванали. Жалки сте.

  • С какво нарушават? Ами… от къде да започнем? Превишена скорост и неправилно изпреварване са очеизвадните примери. Бързото шарене по цялата ширина на пътното платно създава множество опасни ситуации всекидневно.
   Бих излязъл и спрял с една права лопата, но глупаците не трябва да се борят с глупост. Има си компетентни органи, които трябва да контролират нарушителите, на които им липсва здрав разум и споменават закона, но без да се съобразяват с него.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.