Хасково

18 машини чистят Хасково от снега, по стръмното на ръка

Пътя за Кенана предиобяд18 машини на снегопочистващите фирми работят в Хасково днес, съобщиха за Haskovo.info от общинската администрация. В районите със стръмни улици се почиства на ръка.

30 тона пясък и сол са предвидени само за днешния ден за улиците в Хасково. Налага се да се опесъчава по няколко пъти заради промяната в температурите, уточниха от общината. Заместник- кметът Кирил Керанов контролира дейностите по райони.

Главните улици в Хасково са на асфалт. По някои от малките пресечки по кварталите обаче движението е по-трудно. Няма непроходими улици. Проблем имаше преди обяд с пътя на Кенана, но и там се работи усилено, за да не се стигне до проблеми, увериха от администрацията.

Няма затворени междуградски пътища в област Хасково, информираха от Пътно управление. Навсякъде е опесъчено. Ограничение има в Тополовградско. Там е забранено движението с ремаркета. Автомобилите трябва да са задължително с вериги.

 Пътя за Кенана  Пътя за Кенана

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button