Регион

С 200 000 лв. ремонтират двора на училище в Харманли

Дворът на ОУ „Иван Вазов“ в Харманли ще бъде ремонтиран с 200 000 лв., съобщават от облатна администрация.

Проектът ще се проведе на два етапа. В първия етап 2 050 кв. м от двора ще бъде фрезован и асфалтиран. След това върху него ще бъде положена специална настилка и съоръжения за различни спортни игри – хандбал, баскетбол, футбол, волейбол и хокей на трева. Във втория етап е предвидено да се обнови останалата част от двора, която е 1 090 кв. На нея ще бъде изградена писта за лека атлетика и съоръжения към нея.

Проектът „Училището – привлекателен център за нашите деца“ е по инициатива на Ротари клуб Харманли и се реализира със съдействието на Министерството на образованието и науката, община Харманли, Ротари клубове от няколко континента, местния бизнес и жители на общината. На символичната първа копка бяха областният управител Стефка Здравкова, директорът на училището Светла Георгиева, както и ротарианци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Раиса
Раиса
30.04.2020 18:05 18:05

Ето такива новини биха били интересни и полезни. Конкретни действия, конкретни мерки, конкретни цени. А не някакви измислени заплахи, въображаеми врагове или пък жълти клюки. Какво го интересува човек личната съдба на някой друг или пък кой министър какво казал. Изискват се резултати. Очакват се решения. А не предполагаеми действия. Интернет пространството не е място за дебати или взаимни нападки. А средство за интелигентно общуване между хората.

Back to top button