Хасково

Хасковски военни ветерани осветиха знамето си

Освещаването на знаметоВетерани от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Хасково осветиха тържествено знамето си, което получиха за първи път. Церемонията бе посветена на 20-тата годишнина от възстановяването на съюза.

На събитието присъстваха областният управител Румен Данев, зам.-кметът Кирил Керанов, председателят на централния съвет генерал лейтенант от резерва Стоян Топалов, както и редица военни ветерани членове на клуба, които са над 800.

Димитър Ангелов и Анго РусевНавремето българската армия бе голяма и преносно, и буквално“, спомнят си бившите военни Димитър Ангелов и Анго Русев. „Всичко тогава бе на ниво, но сега нещата не можем да коментираме, тъй като са минали 30 години откакто не сме в структурите й“, казаха още те.

Бившите военни са единодушни, че новият военен министър на България хасковлията Аню Ангелов е добър избор, понеже е военен и доста по-опитен от Николай Младенов.
„За да бъдеш на такъв отговорен и сериозен пост трябва да бъдеш военен, да си минал през цялата йерархия на командването„, категорични са ветераните.

 

 Ветераните  Румен Данев

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.01.2010 22:01 22:01

смешници 😀 ОСОБЕННО КИРЕТО 😆 😆 😆

Back to top button