Спорт

Гришо е корица на списание, разкри ежедневието си в карантината

Тенисистът Григор Димитров е на корицата на 38-ия брой на списание „Hello Monaco“.

Хасковлията разказва каква е нагласата му по време на настоящата карантина и как преминава един негов ден в момента. Първата ракета на България в момента се намира в Калифорния, където е в социална изолация с треньора си Крис Гро, съобщава TennisKafe.com.

„Спазвайки мерките за социална дистанция, ние помагаме по възможно най-добрия начин за справянето с Covid-19 пандемията. Малък вирус преобърна сложния ни високотехнологичен свят, за да ни покаже за какво не се сещаме повечето пъти в един нормален ден,“ твърди бившият №3. По думите на Гришо, няма съмнение, че слънцето ще изгрее отново след коронавирус пандемията.

Най-добрият български тенисист препоръча да поддържаме график за всеки ден, като сподели какъв е неговият:

8:00 – Добро утро, слънце
8:30 – Закуска + да е обадя на хората, които обичам
10:30 – Тренировка: кардио/фитнес/разтягане
14:00 – Обяд
14:30 – Тренировка: кардио/фитнес/разтягане
16:00 – Време да се свържа със света + да работя по собственото си развитие
18:30 – Време за готвене на световни ястия
20:00 – Вечеря

Световният №19 се опитва да разнообразява максимално програмата си, спазвайки същевременно наложените мерки против разпространение на вируса. Освен обичайните тренировки, Димитров се впусна да играе баскетбол, да свири на пиано и китара, а последното му приключение дойде на голф игрището.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button