Външни публикации

Как да изтеглим кредит без да излизаме от вкъщи – съвети от Кеш Кредит

Ако преди години за кандидатстването за заем от финансова институция се налагаше ходенето директно до офис и попълването на купища документи, то сега нещата стоят по съвсем различен начин. Как компанията за кредити онлайн CashCredit въведе иновативна технология с изкуствен интелект за online потребителски заеми до заплата? Какво е необходимо за това и за колко време ще бъдете одобрени?

Теглене на кредит изцяло онлайн – мисия възможна

Глобалната свързаност, заедно с мобилните устройства и изкуствения интелект дадоха възможност на една от първите в България компании за бързи потребителски кредити, да направи изцяло онлайн кандидатстването и одобрението за заем мисия възможна. Без значение къде се намирате в страната и дали Ви трябват пари до заплата или просто сте във временни финансови затруднения, компанията Кеш Кредит е насреща.

Без дори да напускате своя дом или да прекъсвате любимите си занимания, Вие можете да кандидатствате за бързи потребителски заеми до минути, изцяло през интернет само с най-близкото до Вас мобилно смарт-устройство. Какво да направите и колко трябва да чакате за одобрение? Вижте по-долу.

Какво е необходимо да направите, за да кандидатствате

Процесът по кандидатстване и одобрение за изтегляне на бързи кредити онлайн е изключително опростен и се свежда само до преминаването на няколко последователни стъпки online:

  1. Влезте в приложението на Viber и напишете CashCredit.
  2. Изберете опцията за чат и нашият CashBot ще Ви посрещне с “Добре дошли”.
  3. Попитайте го за най-добри предложения за кредитиране, като изпишете думичката “Пари”.
  4. Кешбот ще Ви изведе подходящи оферти и Вие трябва да изберете.
  5. Следвайте стъпките, през които ще Ви преведе и добавете нужната информация.
  6. Сега трябва да изчакате одобрение. Колко? Вижте по-долу!

Колко време отнема одобрението

Като най-иновативната и гъвкава в обработката на заявките за бързи кредити в България, компанията Cash Credit използва напълно автоматизирани работни процеси. Благодарение на нашия изкуствен интелект и мощните ни сървъри, одобрението за кандидатстване става в рамките само на 6 минути, през които дори не се налага да напускате дома си. След като това време изтече, Вие ще получите онлайн известие от нашия интелигентен чат бот, че сте одобрени и можете да получите своята сума директно по сметката си.

Защо да се доверите на CashCredit

Защото сме една от малкото отраслови компании в България с толкова голям положителен потребителски рейтинг. Предлагаме изключително прозрачни и ясни условия за бързо онлайн кредитиране, а също доста често предоставяме и различни промоционални условия. Ако се нуждаете от спешно финансиране до заплата или при финансови затруднения, посетете още сега нашия сайт Cashcredit.bg

Back to top button