Търсят инженер, строителен техник на 1 500 лв. и охранители в Хасково

Хасково

Свободно място за инженер-конструктор е обявено в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Договорът е безсрочен, а мястото е вакантно от 4 май. Изисква се работа със системи за проектиране.

Сред новите работни места в областния град са за технически ръководител в строителството на 1 500 лв. с опит, компютърна грамотност и шофьорска книжка, четирима охранители за патрул, 11 шивачки.

Бизнесът в Хасково има нужда още от агроном, счетоводител, електрозаварчик, шлосер, разкройчик на метал, работник за ремонт и поддръжка на мебели и ВиК инсталация, двама касиери в магазин.

В Свиленград търсят двама работници за разсадник на ягоди, двама лични асистенти, двама готвачи, инспектор в казино и крупие.

4 коментара

 • Търсете, търсете……ама глупаци да ви работят без пари едва ли ще намерите вече!
  Изчерпаха ви се май възможностите постоянно да цакате в заплатите служителите си.Сума ти народ се разпръсна по други градове или из чужбина,където освен че се плаща редовно,така и адекватно!
  Уважаеми хасковски „работодатели“(повечето от вас), научете се и да давате, не само да вземате – тогава някой може и да му се заработи в Хасково 😉 И дотогава обаче все ще се надявате на някоя новопоявила се будала, която също ще си бие шута особено като си види заплатата накрая. И така……от лаф на лаф и будалите са към привършване.Дерзайте „работодатели“…….

 • Търсят, ама няма да намерят. Хасково е на предпоследно място по заплати. След нас е Видин.

 • Като си вдигнете квалификацията и осъзнаете реално нещата , ще прогледнете 🙂 .
  Иначе припкаме да се прибираме 🙂 .
  и накрая много мрънкане за нищо 🙂 .

  • Каквато ни е държавата такива ще са ни специалистите! Къде може да си повиши квалификацията, а всъшност да се подготви стругаро-фрезист?! Или какъвто и да бъде от сферата на металообработването! Унищожихме професионалните училища, предприятията, дай специалисти, ама откъде?!Старите майстори ще почнат да ходят с памперси! Занаятите застарявааат!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.