Хасково

Търсят инженер, строителен техник на 1 500 лв. и охранители в Хасково

Свободно място за инженер-конструктор е обявено в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Договорът е безсрочен, а мястото е вакантно от 4 май. Изисква се работа със системи за проектиране.

Сред новите работни места в областния град са за технически ръководител в строителството на 1 500 лв. с опит, компютърна грамотност и шофьорска книжка, четирима охранители за патрул, 11 шивачки.

Бизнесът в Хасково има нужда още от агроном, счетоводител, електрозаварчик, шлосер, разкройчик на метал, работник за ремонт и поддръжка на мебели и ВиК инсталация, двама касиери в магазин.

В Свиленград търсят двама работници за разсадник на ягоди, двама лични асистенти, двама готвачи, инспектор в казино и крупие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ивайло
Ивайло
03.05.2020 11:16 11:16

Търсете, търсете……ама глупаци да ви работят без пари едва ли ще намерите вече!
Изчерпаха ви се май възможностите постоянно да цакате в заплатите служителите си.Сума ти народ се разпръсна по други градове или из чужбина,където освен че се плаща редовно,така и адекватно!
Уважаеми хасковски „работодатели“(повечето от вас), научете се и да давате, не само да вземате – тогава някой може и да му се заработи в Хасково ;) И дотогава обаче все ще се надявате на някоя новопоявила се будала, която също ще си бие шута особено като си види заплатата накрая. И така……от лаф на лаф и будалите са към привършване.Дерзайте „работодатели“…….

Трошев
Трошев
03.05.2020 22:28 22:28

Търсят, ама няма да намерят. Хасково е на предпоследно място по заплати. След нас е Видин.

гражданин
гражданин
04.05.2020 10:07 10:07

Като си вдигнете квалификацията и осъзнаете реално нещата , ще прогледнете :) .
Иначе припкаме да се прибираме :) .
и накрая много мрънкане за нищо :) .

ККК
ККК
05.05.2020 13:04 13:04
Отговор до  гражданин

Каквато ни е държавата такива ще са ни специалистите! Къде може да си повиши квалификацията, а всъшност да се подготви стругаро-фрезист?! Или какъвто и да бъде от сферата на металообработването! Унищожихме професионалните училища, предприятията, дай специалисти, ама откъде?!Старите майстори ще почнат да ходят с памперси! Занаятите застарявааат!

Back to top button