Регион

20-годишен с Фолксваген се заби в дърво, двама пострадаха

20-годишен свиленградчанин с „Фолксваген Голф“ е катастрофирал на пътя между село Димитровче и Свиленград, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал на 2 май след обяд, когато младият шофьор е загубил контрол над колата и се е ударил в крайпътно дърво. Пострадали са двама пътници на по 22 г. от града, които са с повърхностни наранявания.

Полицаите са арестували двама пияни шофьори. На 2 май малко след полунощ на булевард „Съединение“ до Цигарената фабрика в Хасково те спрели за проверка Опел със съмнително поведение на пътя. Тестът с дрегер на 31-годишния шофьор от село Узунджово е отчел 2.39 промила алкохол. Той е отказал кръвна проба.

На 3 май в 13:20 часа на димитровградската улица „Ангел Кънчев“ е спрян за проверка 60-годишен от града с лек автомобил Сузуки. Дрегерът е отчел 1.30 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button