Хасково

Доставят топъл обяд на нуждаещите се в Хасково и Димитровград

В Хасково и Димитровград от днес се доставя топъл обяд по домовете на нуждаещи се в условията на извънредно положение, съобщават от общините.

В областния град проектът е за 200 души. Това са хора с доходи под линията на бедността, поставени под карантина, възрастни и хора с увреждания, за които няма кой да се грижи. На телефон 038/603 395 всеки може да подаде информация за хора, попадащи в целевите групи. При наличие на свободни места ще бъдат включвани нови потребители. Хората ще получават топла храна безплатно за период от 33 работни дни.

В Димитровград доставят храна на 430 нуждаещи се. Обхванати са Димитровград, Меричлери, селата: Брод, Злато поле, Долно Белево, Райново, Крепост, Черногорово, Воден, Голямо Асеново, Малко Асеново, Странско, Меричлери, Великан, Крум, Ябълково, Скобелево, Сталево, Горски извор, Добрич. Повече информация може да се получи на телефони: 0391 68 280, 0887 401 595.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button