Любопитно

Даниел Русев: Да си здрав е най-големият дар от Бог

Художникът Даниел Русев е поредният творец от Хасково, който се включва в инициативата „Приказка за силата“ на община Хасково.

Русев беше номиниран от фотографа Славян Костов. На свой ред той предизвиква поетесата Ели Видева.

„Много хора срещнах по пътя, които ми помогнаха и изградиха в мен усета за творчество, подадоха ми ръка в трудни моменти и повярваха, че има място и за мен в света на изкуството. В каквото и положение да се намирате, ако вие сте здрави, ако вашите близки също са добре, трябва да знаете, че вие имате най-голямото богатство на света, защото в днешно време да си здрав е, повярвайте, най-големият късмет и дар от Бог“, казва художникът.

Картини

Той често повтарял на своите ученици, че преди нещата да станат, така както искат, те трябва да се научат да мечтаят и колкото по-смело е желанието им, толкова по-широк и светъл ще е пътят пред тях.

„Пожелавам на всички жители на град Хасково да имат все повече моменти на радост и усмивки, да знаят, че след всяка буря, колкото и голяма да е тя, идва слънце, и да не спират да вярват в себе си. Нека повече хора имат късмета, макар и да е с цената на много труд, да напишат своята красива и уникална история“, завършва Даниел Русев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button