Любопитно

Онлайн парти с избрана българска музика на Гергьовден

Онлайн парти „Заедно сме!“ с избрана българска музика ще радва ценителите на 6 май от 21 часа.

Това е съвместен проект на община Димитровград, Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ и DJ BESTI и DJ ASKY, съобщават от кметството. В арт пространството на „Сцена фоайе“ сред специално подредена изложба от фотопортрети, театрални костюми и маслени портрети на съвремени актьори двамата диджеи ще взривят феновете на качествената българска музика с клубни ремикси на популярни бг парчета.

Сцена фоайе е арт пространство, в чийто изглед намират изява различни сценични и несценични изкуства, като представяне на книги, творчески срещи, пърформънси, камерни форми на театъра. Последната провокация цели да събере многообразието на няколко изкуства и чрез хубавата БГ музика под надслов „Заедно сме!“ да ги обедини. Он-лайн патито ще е истинска наслада с избрани парчета на Графа, Любо Киров, Орлин Павлов, Ицо Хазарта и още от топ изпълнителите на добрата българска музика.

Партито ще бъде излъчвано на живо през фейсбук страницата на DJ BESTI – ТУК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button