Любопитно

Четири награди за художниците на „Колорит“ от национален конкурс

Художниците от хасковската школа „Колорит“ с ръководител Веселина Делчева при читалище „Заря“ участват на конкурси и печелят награди дори и в извънредното положение.

Сега те се представиха отлично на Националния конкурс „Възкресение Христово“, организиран от Светия синод на Българската православна църква. Първи места спечелиха Рая Стоянова на 15 г. и Ана-Мария Тошева на 9 г. Поощрителни награди заслужиха Никол Кабакова на 16 г. и Константина Татарева на 10 г.

Конкурс

В регионалния етап на конкурса са участвали общо 14 художници от „Колорит“, като всички те ще бъдат наградени от църквата „Св. Архангел Михаил“.

В раздел „Литература“ трето място спечели Никола Николов в 9 клас от Хасково. Поощрителни награди заслужиха Божидара Маринова на 18 г. от Хасково и Елена Чолакова на 12 г. от Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button