Наградиха заслужили дейци и млади отличници на БЧК в Хасковско

Хасково

Заслужили дейци и активисти на Областната организация – Хасково са отличени от БЧК. Това се прави традиционно във връзка с Международния ден на Червения кръст и Червения полумесец – 8 май.

Златен медал за заслуги получава председателят на Областната организация на БЧК – Хасково д-р Стефка Младенова. Бронзовият медал за заслуги е за председателя на Общинската организация на БЧК – Любимец д-р Мариана Христова.

Званието „Заслужил деятел на БЧК“ получават: Мария Георгиева – председател на Общинската организация на БЧК – Харманли и Спас Спасов – председател на Областната контролна комисия.

Званието „Отличник на Българския червен кръст“ е за Златка Педалова – здравен специалист в училище и дългогодишен доброволец на БЧК – Хасково, Дора Славова – здравен специалист в училище и дългогодишен доброволец на БЧК – Хасково и Недко Пелтеков – здравен специалист в училище и дългогодишен доброволец на БЧК – Хасково.

„Млад отличник на БЧК“ са Габриела Колева – доброволец на БМЧК – Хасково и Калина Кръстева – доброволец на БМЧК -Димитровград.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...