Регион

Контрабанден тютюн за наргиле и ментета хванаха на границата

454 кг. недеклариран тютюн за наргиле и ментета са задържали митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

На пункта пристигнал камион, пътуващ от Турция за Германия. Турският шофьор е представил редовни документи за превозвания товар – елементи от желязо и алуминий, авточасти и пластмасови изделия.

Ментета

По метода „анализ на риска“ камионът е селектиран за щателна митническа проверка, при която са открити недекларирани 454 кг. тютюн за наргиле с надпис „Jibiar“ без акцизен бандерол. Намерени са още 1 710 текстилни изделия, по-голяма част от които тениски, къси панталони, блузи и 182 чанти и портмонета. Стоките на стойност 156 722 лв. са задържани.

По случая е образувано досъдебно производство от разследващ митнически инспектор под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Anonimen
Anonimen
08.05.2020 13:41 13:41

Taka se praviat pa4ki, kato Gerbadjiite….

Back to top button