Хасково

Затварят част от 2 улици в Хасково заради прокарването на канализация към нова къща

Част от улиците „Булаир“ и „Хризантема“ в Хасково ще бъдат затворени за прокарването на канализация към нова къща.

Преди обяд работници поставяха пътните знаците, указващи затварянето на улиците и посоката на движение. Новостроящата се къща се намира на улица „Хризантема“. „Булаир“ се затваря в участъка от пресечката срещу парка на Родопци до пресечката за „Хризантема“.

От общината съобщиха за Haskovo.info, че затварянето на улиците и прокарването на канализацията е съгласувано с КАТ и всички институции. От фирмата изпълнител са казали, че ще се стремят максимално бързо да свършат с работата и да отворят улиците за движение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
А
А
08.05.2020 13:19 13:19

Прекарайте на Кенана канализация Педали!

Кмета
Кмета
08.05.2020 14:13 14:13

Защото е на Иван Минев имота, затова ли има толкова публичност? Защо не ме снимате миналата седмица като копах канал на стария нужник? Обичам го този град!

Анонимен
Анонимен
08.05.2020 15:06 15:06
Отговор до  Кмета

Защото има две затворени улици, което хората трябва да знаят, защото им пречи на нормалното придвижване. Ти като копа нужника да беше успял да паднеш в него?!

Пак аз кмета
Пак аз кмета
08.05.2020 18:21 18:21
Отговор до  Анонимен

Има знаци бе толуп

Back to top button