Хасково

Търсят фирма и 1.2 млн. лв. за ремонт на водопроводи в Хасково

Общината обяви обществена поръчка за реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на Хасково.

Прогнозната стойност на поръчката е за 1 228 900 лв. без ДДС. Към момента на откриване на процедурата не е осигурено финансиране. В случай, че не се намерят пари, всяка от страните може да поиска прекратяване на договора без предизвестие след изтичане на 3-месечен срок от сключването му.

Поръчката е разделена на 5 обособени позиции. Първата е в района между булевардите „Съединение“, „Раковски“ и улица „Климент Охридски“. Втората обхваща участъка по булевард „Освобождение“, от булевард „Илинден“ до улица „Македония“, както и в участъка по улица „Стефан Стамболов“ от улица „Бобов дол“ до улица „Мургаш“. Третата позиция предвижда реконструкция на мрежата в участъка по булевард „Съединение“ от Областно пътно управление до шахта, намираща се зад читалище „Заря“, както и изместване на хранителен водопровод от улица „Панорама“ за квартал „Младежки хъл“ в района на стадион „Хасково“. Четвъртата позиция е за изместване на хранителен водопровод от водонапорна кула Юг в частта от „Стария басейн“ до улица „Панорама“. Петата позиция предвижда реконструкция на водопроводната мрежа в района между улиците „Стара плананина“, „Кавала“ и булевард „България“.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 27 май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
08.05.2020 17:18 17:18

Артик, тея милиони за нищо ги нямата вече, ама май в нашите сметки ще ги набиете после. Затвор да ева вашта мама долна корумпирана!

Back to top button