Хасково

Хасковлии се жалват от избуяла трева в „Орфей“. Общината: продължаваме косенето

За избуяла трева в хасковския квартал „Орфей“ сигнализираха със снимки читатели на Haskovo.info.

В случая става дума за пространството между блокове 10, 11 и 12. Хората казват, че на кръговото до „Орфей“ 10 също не е окосено и така се пречи на видимостта.

От общината коментираха пред Haskovo.info, че се стараят да се отзовават на всеки сигнал на гражданите и да бъдат максимално полезни. В квартал „Орфей“ по график са окосени почти всички зелени площи, като остават още няколко места за довършване. Заради дъждовете на няколко пъти се е налагало прекъсване на работа.

Трева

„Възможно е някъде да са пропуснати участъци, които веднага след сигнала на гражданите, ще бъдат обработени. Между цитираните блокове е косено веднъж, но тревата отново е избуяла. На това място, пак по сигнал на жителите на блоковете, е отстранено и сухо дърво“, заявиха от пресслужбата на кметството.

Детелината на квартал „Орфей“ е включена в графика на „Екопрогрес“ за 11 май.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бай Пешо
Бай Пешо
08.05.2020 21:12 21:12

Общо взето никъде не се коси пълно безхаберие.

Back to top button