Десетки хасковлии отбелязаха Деня на победата

Хасково

Десетки хасковлии отбелязаха Деня на победата – 9 май.

Първо бяха поднесени цветя на паметната плоча Бреза на мира, поставена в чест на 60 г. от Деня на победата. Тя се намира на площад „Свобода“.

След това русофилите, представители на Славянското дружество в Хасково и Военния клуб поднесоха цветя на паметника на Победата на входа на парк „Кенана“. Част от тях носеха „Георгиевска лента“, имаше и песни.

Малко по-късно венец на паметника положиха и от общинската организация на БСП – Хасково. Слово за историческата дата държа общинският председател на партията Камен Тодоров.

Заради епидемията от коронавируса днес няма да се проведе традиционната акция „Безсмъртен полк“, която също е инициатива в чест на победата над фашизма във Великата отечествена война.

 

12 коментара

  • Слава Богу, няма млади последоватли. Последните русофили с развален мироглед. България има нужда от независими българи!

  • Ние сме стари хасковлии и напуснахме града през 70-те години и улицата ни на къщата е ‘Бреза’ хаха. Напомнихте ни за младостта. Антикомунисти. Учудващо Бреза… Тцтцтц гонени от 1923 до 2020.

  • Да, виждаме как победените са светлинни години напред, а побетителите са си в същия батак

  • ОТ ВСИЧКО ЧЕТЕНО ДО ТУК РАЗБИРАМ ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ПОМИЯР. НЕ Е БЛАГОДАРЕН ЗА НАПРАВЕНОТО ДОБРО ОТ РУСКИЯ НАРОД. АКО НЕ БЕШЕ РУСКИЯТ НАРОД БЪЛГАРИНА ЩЕШЕ ДА ПЕРКА ЧЕЛО В НЯКОЯ ДЖАМИЯ. ТЪРАК Е. И ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗАТОВА Е ЧЕ Е БЕДЕН И КОРУМПИРАН. КЕЛЕПИРДЖИЯ. ВСЕ ГЛЕДА ДА ИЗКРЪНКА ОТНЯКЪДЕ НЕЩО. ОБЩО ВЗЕТО . ГНУСНО ГОВЕДО. ИМА И ЕДНИ 20 ПРОЦЕНТА КОИТО СА С АКЪЛА СИ НО ТЕ ДЪРЖАВА НЕ МОГАТ ДА ГРАДЯТ ПОНЕЖЕ СА МАЛКО

  • На снимката агента Иван Тошев който винаги е бил доносник и в казармата и сега .

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.