Хасково

Кошчета за разделно събиране училищата, еко-фашинг в езиковата

Фашингът през 2007Да бъдат поставени кошчета за разделно събиране на отпадъци във всички хасковски училища искат членовете на Младежкия парламент, съобщи за Haskovo.info председателят му Никола Сталев. 

Решението си младежите ще представят за разглеждане на комисията по „Младежки дейности и спорт“ към Общински съвет – Хасково. Ако предложението бъде одобрено то ще бъде гласувано на сесията през февруари.

Младите парламентаристи са се вдъхновили за идеята си от конференцията за климатичните промени на ООН, която се проведе в датската столица Копенхаген през декември миналата година. 

В този дух е замислен и традиционният фашинг на Езиковата гимназия. Той ще се проведе на 26 февруари, а организаторите му обещават тази година празникът да бъде и „еко, и шарен“. Очаква се участниците в него да бъдат облечени с дрехи, направени от еко материали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button