Хасковски ученици с онлайн послания за Деня на Европа – ВИДЕО

Любопитно

От хасковското училище „Св. Климент Охридски“ отбелязаха Деня на Европа – 9 май с онлайн послания на своите ученици към обществеността и техните връстници в цяла Европа.

Децата отправят призив за заедност, солидарност и споделеност на щастливи моменти. Европа за тях е пътешествие, приятелство, памет за миналото и поглед в бъдещето, надежда, стремеж към единство и мир.

По традиция от ПМГ „Иван Вазов“ в Димитровград отбелязват Деня на Европа с провеждане на ученическо самоуправление. И тази година учениците съпреживяха усещането да бъдеш учител, но в различна среда – дигитална, съобщават от гимназията.

6 коментара

  • СТРАННО НЕЩО. АКО НЕ БЕШЕ РУСКАТА АРМИЯ В ЕВРОПА НЯМАШЕ ДА ИМА ГЕЙТАК -ПАРАДИ. ЧИЧКОТО С МУСТАКЯ ШЕШЕ ДА ГИ ИЗПУШИ ПРЕЗ КОМИНИТЕ. И ВМЕСТО ДА СА БЛАГОДАРНИ НА ВЕЛИКА РУСИЯ ТЕ ИСКАТ ДА И ОТНЕМАТ ПРАЗНИКА И ДА ГО НАРЕКАТ -ДЕН НА ЕВРОПА. СТРАННИ НЕЩА СТАВАТ. ОБАЧЕ ИМА И ПРОСТО ОБЯСНЕНИЕ . ПЕДАЛИ -СЪР

  • Абсолютно вярно!Какъв ден на Европа!Пълни глупости.Неблагодарни и не искат да признаят истината!!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.