Търсят сервитьори, бармани и готвачи в Хасковско

Хасково

Нови свободни места за сервитьори, бармани и готвачи са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта. С отварянето на откритите части на заведенията бизнесът има нужда от персонал.

В Хасково се търсят 10 сервитьори на безсрочни договори. В Симеоновград имат нужда от сервитьор и двама бармани на 700 лв. Трима сервитьори с опит до 1 г. се търсят в Димитровград, по двама в Любимец и Свиленград, където също се изисква опит.

В Свиленград и Димитровград се нуждаят от помощници в кухнята, както и от четирима готвачи с опит.

Иначе сред новите свободни работни места в Хасково са за международен шофьор на камион с опит на 2 000 лв., 16 монтажници на автомобилни кабелни инсталации, шлосер, заварчик, шивач, технически секретар, работник по поддръжка на имущество и сгради, касиери, бояджия на промишлени изделия.

Четирима касиери се търсят в Харманли, в Ивайловград имат нужда от работник в цех за гнайсови плочи, двама шивачи – в Стамболово, място за чистач с едногодишен опит има в Димитровград.

5 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.