Хасково

280 разрешителни за таксиметров превоз в Хасково

280 разрешителни за извършването на таксиметров превоз са издадени през миналата година в Хасково.

Приходите за издаване на разрешителни и комплект стикери към тях са 11 200 лв., а средствата от внесения данък за таксиметров превоз възлизат на 86 277 лв. Това е записано в отчета за състоянието на общинската собственост и резултатите от нейното управление, при постъпилите приходи от друга дейност. Те ще бъдат разгледани на сесията на общинския съвет на 15 май.

Категоризирани са 57 обекта на територията на община Хасково, като от тях са постъпили 15 388 лв. и 66 394 лв. от туристически данък. Издадени са 386 разрешения за музикално озвучаване, от които са постъпили 3 860 лв. Сключени са 3 договора за учредяване право на ползване за устройване на пчелини, от които приходите са 240 лв. Издадени са 23 разрешения за отсичане на дървета, от които са постъпили 440 лв. Сключени са и 4 договора за учредяване на сервитутно право на обща стойност 67 480 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button