Регион

Обраха магазин, апартамент и коли в Хасковско

Двама младежи на по 20 години са задържани за кражба, съобщават от полицията.

Те са от Любимец и са проникнали вчера в паркиран на улица „Кубрат“ лек автомобил Фолксваген. Познайниците на полицията са откраднали банкноти и монети на обща стойност 82 лв. След сигнал от собственика, те са задържани.

Също за кражба е била задържана 60-годишна свиленградчанка на 9 май. Жената признала, че откраднала 28 кг. пчелен мед от частен дом на улица „Стефан Караджа“ в града и го върнала.

Две кражби са извършени вчера в Хасково. Първата е на 8 въдици, откраднати от паркиран в квартал „Орфей“ лек автомобил Фолксватен. В колата е проникнато след счупване на задно панорамно стъкло. Втората кражба е от магазин на булевард „България“. Крадците са разбили входната врата и са задигнати 100 лева на монети.

Последната кражба е от дом на улица „Средна гора“ в Димитровград. Неизвестно засега лице е разбило терасата на дома, откъдето е откраднало техника, чиято стойност се изяснява.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.05.2020 11:38 11:38

4upete im racete i koito ima orajie da ri strelia i posle samo toi da moje da obisniava.
Da eba i BOKLUCITE I NARKOMANITE – GARANTIRANO OT GERB

А'нонимен
А'нонимен
11.05.2020 12:07 12:07
Отговор до  Анонимен

В САЩ е така.

Back to top button