Хасково

Отложиха делото за убийството на таксиметров шофьор

Назъм Назми АзисХасковският окръжен съд отложи днес делото за убийството на таксиметровия шофьор Димитър Янакиев, което стана през лятото на 2006 година. 

Причина за отлагането на процеса станаха констатираните противоречия между показанията на подсъдимия и основния свидетел по делото Ерай Юсуф. Между тях бе проведена очна ставка в съдебната зала. Назъм Назми Азис отрече да е бил с Ерай в нощта на престъплението. Ерай от своя страна бе категоричен, че подсъдимият му е предложил 5 хиляди лева, апартамент и съдействие ако поеме вината върху себе си. Назъм назми Азис отрече това да е вярно. Заради тези и други противоречия между показанията на двамата, както и заради назначената днес психиатрична експертиза на подсъдимия, съдът отложи делото. 

Haskovo.info припомня, че Назъм Назми Азис бе обвинен в убийството на таксиметровия шофьор Димитър Янакиев. Според обвинителния акт в нощта на 21 срещу 22 юни Назъм Назми Азис и Ерай Юсуф се качили на таксито на Янакиев и тръгнали към село Стамболово. Трупът на шофьорът бе открит край лозов масив с огнестрелна рана във врата, а автомобилът му бе запален на километър от мястото. 

Както Haskovo.info вече писа на заседанието през май миналата година близките на убития поискаха 320 хил. лева кръвнина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button