Хасково

Двама отвлякоха бащата на хасковски лихвар заради дълг от 20 000 евро

Полиция55-годишен мъж е бил отвлечен във вторник и освободен по-късно. Той е баща на хасковлия, занимаващ се с лихварство, съобщи днес наблюдаващият прокурор Петър Мидов. По-рано от МВР отказаха всякаква информация по случая.

Лихварят се запознал с похитителите на баща си преди време в Турция, където те живеели. Разбрали се двамата да му дадат 20 000 евро, които той да използва в бизнеса си и след това да им върне 25 000 евро. Те обаче така и не успели да го открият, за да си вземат парите. Затова прибегнали до похищението на бащата на лихваря. Отвличането дало резултат и похитителите били уверени, че ще си получат сумата, след което освободили възрастния мъж.

Двамата похитители са с двойно гражданство, не са криминално проявени в България и са задържани. Утре ще бъдат гледани мярките им за неотклонение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button