Регион

Две деца пострадаха при челен удар между джип и пикап на Е80

КатастрофатаЧелен удар между джип и пикап затвори за кратко международния път Е80 близо до разклона за село Динево следобяд. Според свидетели до катастрофата се стигнало заради неправилно изпреварване от страна на джипа, който идвал от село Стойково.

При инцидента са пострадали две деца. Те са прегледани в Спешно отделение и са пуснати за домашно лечение. Едното от тях е с травма на крака, а другото – на главата. Няма опасност за живота им.

Катастрофата предизвика затруднение в движението по пътя. За кратко се наложи автомобилите да минават през черен път. Образуваха се опашки от няколко товарни коли.

 Катастрофата  Катастрофата
 Катастрофата  Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
svidetel
svidetel
31.01.2010 17:48 17:48

Da zatrudnenie imashe ,zashtoto policiata ne regulirashe dvijenieto.Nepravilno izprevarvane izobshto ne e imalo.Deteto ot djipa nqma nikakva travma na glavata.

Back to top button