Регион

Оставиха в ареста рецидивист за кражба на мрежа от магистралата

25-годишен мъж е оставен в ареста от Харманлийския районен съд. Той е обвинен в кражба на укрепваща мрежа от района на автомагистрала „Марица“ край Симеоновград, съобщават от прокуратурата.

Кражбата е извършена през февруари в съучастие с друг мъж. Те задигнали 618.20 кв. м. укрепваща стоманена, поцинкована мрежа, 80 м. стоманено въже и 11 броя арматурни шила, всичко на обща стойност 3 718 лв. Наказанието за това престъпление е от 1 до 10 г. затвор.

Той е обвинен и за кражба на алкохол от търговски обект в Симеоновград. До момента мъжът е осъждан четири пъти – за грабеж и за кражби.

За втория обвиняем е определена мярка „Подписка“, като той няма предишни осъждания.

Определението на Районен съд – Харманли подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Хасково.

Свиленградският районен съд пък е задържал двама мъже за кражба на 82 лв. от отключен автомобил. Кражбата е извършена на 10 май в Любимец. Определението може да се обжалва пред Хасковския окръжен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.05.2020 23:43 23:43

Невярна инфо… мрежата е крадена от ремотирания път за димитровград

Back to top button