Хасково

7 крадци в ареста, двама от тях непълнолетни

АрестМиксер, месомелачка, меден бакър, брадва и медни кабели се опитали да откраднат от частен дом в Симеоновград две момчета на 12 и 14 години. Непълнолетните нарушители обаче били спипани на местопроизшествието, тъй като се задействал полицейския СОТ, съобщават от полицията. Инцидентът е станал вчера около 9:30 часа. По случая е заведена преписка.

В хасковския арест е 38-годишен мъж. Той е заподозрян извършването на кражба от дом на улица „13-ти март“ в града, откъдето бяха откраднати 150 евро и 2 рибарски въдици. Срещу познатия с подобните си прояви хасковлия е образувано досъдебно производство.

За подобно деяние в димитровградския арест е и 33-годишен мъж. Криминалистите са установили, че в началото на месеца той е откраднал 4 метални врати, меден казан и елкабели. 

Заедно с него в димитровградския арест са още четирима нарушители, извършили кражба на медни проводници от 8 междустълбия в селата Горски извор и Ябълково.

От полицията съобщават и за една взломна кражба станала през изминалото денонощие в Харманли. Чрез разбиване на врата неизвестно лице влязло в мазе на бул. „България“. От там са откраднали дрелка, прободен трион, флекс, 6 разклонителя и ръчен циркуляр.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
алооооооооооуууууууууу
алооооооооооуууууууууу
01.02.2010 12:17 12:17

В Димитровград няма арест.Ареста е само един и се намира в Хасково.Вземете да се оправите вече и да спрете да пишете глупости.Не става въпрос само за сега а по принцип.В Димитровград няма арест от 10 години.

Back to top button