Регион

Шестима ранени, сред които и две деца, при катастрофи в Хасковско

Четири катастрофи с шестима пострадали са станали през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от полицията.

15-годишен велосипедист е отнел предимството на Опел в димитровградското село Черногорово и се е стигнало до удар, при който момчето е с разкъсна рана на коляното.

20-годишен с Фолксваген е ударил 10-годишно момиченце с колело в Харманли. Детето е с натъртвания и охлузвания по тялото, прегледано е и е освободено за домашно лечение. Водачът е напуснал местопроизшествието и по-късно е открит в дома си, като му е съставен акт.

Отнето предимство е причинило и втора катастрофа в Харманли. В 16:30 часа на кръстовището между улиците „Стара планина“ и „Алеко Константинов“ 69-годишен жител от село Славяново с леката си кола Опел не е осигурил предимство и е блъснал Форд, управляван от 24-годишен симеоновградчанин. От удара са пострадали 23-годишна симеоновградчанка – с комоцио и 71-годишна харманлийка – с контузия на лявата ръка. И двете са прегледани и са освободени за домашно лечение.

Катастрофа е станала и в Хасково. Около полунощ на булевард „Освобождение“ 42-годишен водач на Опел се е движил с несъобразена скорост, загубил е контрол над колата и се е ударил в бетонна ограда и стълб. Мъжът от димитровградското село Голям извор е с натъртване в областта на глезените, без опасност за живота. Пострадала е и возещата се отпред 41-годишна жена от същото село, която е с болки в областта на гърдите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button