Хасково

Блъснаха моторист на улица „Стара планина“ в Хасково

Автомобил блъсна мотоциклет Ямаха на улица „Стара планина“ в Хасково.

Инцидентът стана след обяд при пресечката с улица „Цар Страшимир“. Колата е излязла от пресечката, отнела е предимството на мотоциклета и го е ударила.

Шофьорът е качил пострадалия моторист и го е откарал до болницата. Той е със счупен крак. Двамата водачи не са употребили алкохол. Мотоциклетът беше качен на пътна помощ.

8 коментара

  1. За тази пресечка. На главният пътСтара Планина се спират коли и няма видимост и сега с отваряне на рибния ресторант и от там сприта коли и трудно шофьорите имат видимост

  2. На тротоара най-редовно спира бял опел!И в момента на катастрофата беше там, плюс друга спряла до нея на улицата! Никаква видимост на излизащите коли от „Страшимир“…Пък и моториста беше май доста засилен,щото се чуха спирачки доста силно…

  3. Днес и мен щеше там да ме засече. Никой не изчаква всеки се навира и отнемат предимството постоянно не е една и две случки специално там !!!

  4. Това място е може би най-опасното в Хасково заедно с това на Лебеда. Заради бруталното неспазване на забраната за спиране в този участък на „Стара планина“, няма никаква видимост за колите, идващи откъм Тото пункта. Доста катастрофи станаха последните години на това място. И понеже e невъзможно да се превъзпитат „ония“ 80% , най-добре ще е излаза от „Цар Страшимир“ към „Страра планина “ да го забранят.

    1. Докато не се вземат мерки, много улици да станат еднопосочни, такава ще е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button