Шест свободни места за инженери в Хасково и Димитровград

Регион

Шест свободни места за инженери са обявени в Хасково и Димитровград, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Четири от тях са в Димитровград. Става въпрос за инженер – енергетик, инженер – механик, инженер за контрол на измервателни прибори и апаратура и инженер – химик. За всички се изисква владеене на английски език.

В Димитровград имат нужда и от 12 апаратчици на химически процеси. Те са за извършване на операции по пускане и спиране на технологичното оборудване в цех „Амоняк“ или цех „Азотна киселина“. Тук се търсят още 6 електромонтьори, 10 шлосери, двама машинисти на пътно-строителна техника, шестима специалисти по маркетинг, отчетник в счетоводство, 10 шивачи.

В Хасково се търсят двама инженери за електрообзавеждане. Сред новите свободни работни места в областния град са за началник отдел технически и качествен контрол, монтьор, автомонтьор, двама електромонтьори, настройчик на металообработващи машини, шофьори на товарен и лекотоварен автомобил, четирима строителни работници, касиер, по двама готвачи, помощник-готвачи, работници в кухня и сервитьори, 10 шивачи, пазач, общ работник.

В Харманли имат нужда от продавач-консултант и служител на бензиностанция. В Ивайловград се търсят двама сервитьори и двама готвачи. Място за сервитьор има и в Свиленград. В Симеоновград пък има вакантно място за птицевъд на 860 лв.

5 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.