Хасково

По десетина ухапани от кърлежи на ден през хасковското Спешно отделение

През последната седмица са зачестили случаите на ухапани от кърлежи хора, които са потърсили помощ в Спешно отделение, съобщиха за Haskovo.info от МБАЛ – Хасково.

Средно по десетина човека на ден преминавали с подобен проблем, сред които и деца. Хората са основно от Хасково. Засега няма усложнения от ухапване от заразен кърлеж. През последната седмица от Регионалната здравна инспекция също не съобщават за случаи на Марсилска треска или Лаймска болест в Хасковска област.

От община Хасково съобщиха, че зелените площи в града вече са напръскани два пъти срещу кърлежи. Работата продължава по график и през следващите дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.05.2020 16:47 16:47

Напръскани,а като излезеш в парка и ти се качват по няколко,даже и на цимента излизат

ужас
ужас
17.05.2020 17:24 17:24

Ама какво е напръскано, бе, то първо никъде не е окосено. Нито на Кенана, нито другаде. Да видят до площадката “ Спартак“ какви са треволяци.

ужас
ужас
17.05.2020 19:32 19:32

И да добавя към предишния си коментар- толкова ми е опротивял тоя град вече, че нама накъде повече.

Анонимен
Анонимен
18.05.2020 8:06 8:06
Отговор до  ужас

Ами като ти е опротивял, какво правиш още тука? Хасково е един доста приличен град за живеене. Иди в София да видим дали ще ти е по-лесно с разбитите улици и постоянния смог.

ужас
ужас
18.05.2020 8:54 8:54

Ха-ха ха, анонимният от герб, сигурно работиш в общината. На вас работата ви не е ли да окосите треволяците в града, че на много места стигат човешки бой, да се погрижите за занемарения град, за фонтаните, чистотата и т. н. вместо да клечите в Интернет през работно време и да следите кой какво коментира.

Back to top button