Хасково

Обраха фирмен офис и църква в Хасково

Кражба на пари е извършена от офиса на фирма в Хасково, съобщават от полицията.

Сигналът е подаден в събота. Крадецът е проникнал в офиса на улица „Младежка“ след като е разбил входната врата. Откраднати са между 2 000 и 3 000 лв. Обектът се охранява от СОТ.

Задържани са и двама мъже от Бяла Слатина, които преди дни откраднали от кутия за дарения в хасковската църква „Св. Димитър“ сумата между 200 и 250 лева. Също за кражба в хасковския арест е бил 69-годишен, който задигнал мобилен телефон на продавачка от магазин за кафе.

11-годишно момче е извършило кражба от харманлийското село Надежден. Детето е счупило стъкло на прозорец на входната врата на къщата на свой съселянин и задигнало инструменти и вещи. По-късно момчето върнало открадното.

Криминалистите от областния град са хванали и 47-годишен водач, който на 13 май заредил гориво за 33 лева на хасковска бензиностанция и не го заплатил на касата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button