Регион

Отварят млечната кухня и в Димитровград

Детската млечна кухня в Димитровград възобновява дейността си от 26 май, съобщават от общината.

Работното време ще е от 11:30 до 12:30 часа. Пунктовете остават два: в Детска ясла „Слънце“ на улица „Христо Г. Данов“ № 2 и в Детска ясла „Райна Княгиня“ на улица „Волгоград“ № 7.

Менюто е изготвено за деца на възраст от 10 месеца до 3 години и включва супа (предястие), основно и десерт. Храната в кухнята ще се раздава в еднократни опаковки, произведени от материали, предназначени за контакт с храни, приготвени за деца.

Помещенията, в които се приготвя храната за децата, са дезинфекцирани и подготвени за възстановяване на дейността, която ще се извършва при строго спазване на противоепидемичните мерки и хигиенни изисквания – носене на лични предпазни средства и спазване на дистанция от 2 метра.

Платените такси за детската кухня през март ще важат до края на юни. Желаещите да ползват или възстановят ползването на услугата, могат да направят това , като се обадят на телефон: 0885987044 за кухнята в Детска ясла „Слънце“ и 0885987041 за кухнята в Детска ясла „Райна Княгиня“. Заявките за получаване на храна от 26 май се подават до 20 май.

Haskovo.info припомня, че от 18 май започва работа млечната кухня и в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button