Хасково

Джип „Гранд Чероки“ се заби в къща след удар от Опел в Хасково

Джип „Гранд Чероки“ и Опел катастрофираха след обяд на улица „Македония“ в Хасково.

Опелът е излязъл от пресечката с улица „Искър“ и е ударил движещия се по „Македония“ джип, който след това се е забил в стената на къща. Шофьорката на Опела заяви пред Haskovo.info, че е искала само да стъпи с предните колела, излизайки от стръмната улица, но джипът преминал бързо и се е стигнало до удара. Водачът на Гранд Чероки-то пък каза, че шофьорката въобще не е спряла и го е ударила в задната гума, която се е пръснала, той е загубил контрол и се е стигнало до удара в къщата.

Катастрофа

При инцидента няма пострадали, а само материални щети по колите и къщата. Пропадналият до къщата джип беше вдигнат с помощта на „паяк“. Улицата остана затворена в района до разчистването на колите.

Живеещите на улица „Македония“ за пореден път настояха да се поставят легнали полицаи, които да убият скоростта на колите.

8 коментара

  1. Не обещаха ли на ББ, че днес ще има заповед от РЗИ за урана. За водата, де.

    1. Крайно време е по улица „Македония“ да се поставят легнали полицаи. Два пъти се събираше подписка от живеещите и накрая нищо не се отчете. Чудя се какво чакат от общината? Трябва някой да пострада и после ли ще ги сложат!?

  2. Тъкмо си мислех, че е пиян Гошко, който преди години събори ограда над църквата по-нагоре и кацна в двора… и както в приказките се появи мама и всичко се оказа просто сън-кошмар!

  3. На Македония и паркиралите коли ужасно затрудняват движението. А тротоарите са почти превзети от нагло паркирани автомобили.
    Нещо извън темата , но да се помисли за смяна и на името – ул. „Северна Македония“
    Ще ни се разсърдят комшиите хахах

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button