Регион

22-годишна с Форд се заби в дърво, пиян нацели стълб, преобърна се и камион

22-годишна шофьорка от Симеоновград е катастрофирала с Форд вчера след обяд в дъжда на пътя към село Александрово, съобщават от полицията.

Тя се е движила с несъобразена скорост, изгубила е контрол и се е ударила в крайпътно дърво. Водачката е с контузия на лявата ръка и оток на дясното око. Пострадала е и возещата се до нея 50-годишна симеоновградчанка, която е с контузия на гръдния кош и рана на главата. 13-годишно момиче от село Свирково, което е било на задната седалка е с контузия на левия лакет. Трите са прегледани и освободени за домашно лечение.

Пиян водач пък е катастрофирал в хасковското село Книжовник. Снощи в 21:30 часа 53-годишният жител на село Маслиново е шофирал лек автомобил Опел. На ляв завой е загубил управлението и се е ударил в стълб. От удара е с фрактура на носа, без опасност за живота. Дрегерът е отчел 2.08 промила алкохол.

Несъобразена скорост е довела до произшествие вчера в село Калугерово. В 16 часа 60-годишен водач от Раднево е управлявал товарен автомобил Ман с несъобразена скорост и на ляв завой е загубил управлението, като се е преобърнал на платното. Шофьорът е с разкъсно-контузна рана на главата, без опасност за живота. Съставен му е акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.05.2020 20:48 20:48

Kakvi komentarite…..
TAPANARI, TAPANARI

Back to top button